Folksona 21

 FOLKSONA 2021

“COLÒNIES DE MÚSICA FOLK PER A JOVES INTÈRPRETS VICENT PASTOR”

 

Dates

Del 11al 17 de juliol de 2021.

 

Edat

De 8 a 16 anys.

 

Projecte musical

Volem dedicar l’edició d’enguany a la sisena suite que es va escriure per al Folksona (amb nous arranjaments) titulada "Una volta per Europa", dividida en cinc parts o mini-suites. Anirem al Sud, a les Illes de l'Atlàntic, al Nord, al Centre i finalitzarem a la vora del Mar Negre.

 

Preu

Preu individual: 295-€

 

Inscripció

Les inscripcions començaran el 1 de juny i finalitzaran el 30 del mateix mes.

Cal comunicar la participació al correu folksona@gmail.com En cas de renúncia es tornarà l’import de la inscripció. Les places són limitades.

 

Dades bancàries

 

Associació “Pont Folk”. Banc de Santander (Manises). IBAN: ES16-0030-3140-5600-0027-3271.

*En fer l’ingrés, com a concepte cal posar el nom i cognoms del vostre fill/filla i l’instrument que toca.

 

Lloc

Les Colònies es realitzaran a l’Ermita de sant Vicent Ferrer d’Agullent (Vall d’Albaida - València).

 

Material

Els participants s’han de presentar amb l’instrument i un faristol, roba còmoda, mudes per  a canviar-se, banyador, tovallola de bany, xancles, bossa d’endreç personal, sac de dormir d’estiu o llençols, mascaretes i gel hidroalcohòlic, etc.

 

Butlleta d’inscripció

Els alumnes han de presentar un full en què s’inclouen: dades personals, possibles malalties, al·lèrgies, medicació o altra informació interessant, així com l’autorització paterna/materna. Ja l’enviarem a les persones inscrites. En el cas de tenir assegurança mèdica privada, portarà receptes en blanc.

 

Arribada i eixida dels participants

Degut a la situació per la COVID-19 enguany als alumnes se'ls farà un test  d'antígens abans d'entar a l'Ermita.

 

Anem a disposar d'una zona on la nostra infermera titulada farà als i les alumnes aquest test. Donat que ens hem d'esperar un temps fins conèixer el resultat i hem de mantindre la distància social, seran convocats el diumenge 11 de juliol a diferents hores,  a partir de les 17:00 hores de la vesprada, per a fer que l'entrada d'alumnes siga escalonada i més ordenada. Ja enviarem a cada alumne/alumna l'hora a la qual s'ha de presentar a Agullent.