dimecres, 27 de juny de 2012

Sva-ters arriba a Folksona!!!!

Folksona 2012 continua una jornada més amb les activitats previstes per a les colònies d'enguany. La frescor musical d'Sva-ters ha arribat avui amb el taller musical que els components del grup valencià d'Alcàsser han fet. A partir de les preguntes dels participants, Sva-ters han anat explicant els seus orígens, i els motius principals pels quals fan la música que fan, i també han explicat per què canten en valencià. Quan ha arribat el moment de cantar, els joves de Folksona s'han apuntat a interpretar amb els Sva-ters temes tan coneguts com "Rumba d'amore" o "República Alcassera", entre altres, que han fet les delícies del jove públic de Folksona, molt acostumat als ritmes festius que Sva-ters ha portat a l'escena valenciana amb una irreverent mestria
Per altra banda, pel matí, l'Orquestra Folksona s'ha unit per primera vegada, ja que s'ha fet el primer assaig de la suite amb tots els components units, resseguint les melodies europees que composen el repertori d'enguany, que porta per títol "Una volta per Europa".
Per altra banda, el passat dimarts es van seguir fent els assajos de la suite per cordes. A més, els xiquets i xiquetes de Folksona van començar a assajar el repertori de ball per al concert de l'útlim dia. I per a completar la jornada, van fer un taller d'enregistrament discogràfic.