dijous, 18 de juny de 2015

Preparem Folksona 2015: "Un país de dansaes"

Queda ja molt poc per a començar Folksona 2015 "Un país de dansaes", les millors colònies valencianes de música folk i tradicional. L'equip d'organització estem treballant intensament per tenir-ho tot a punt aquest diumenge.
Us recordem que a les persones inscrites us hem fet arribar un document amb el material necessari per a les colònies, No oblideu tot el material imprescindible d'un músic (instruments, material de reparació si en teniu, llibreta pautada, llapis, goma...), però tampoc oblideu tot el material necessari per a les colònies: sac o llençols per a dormir, el material de la piscina (crema solar, gorra, banyador...), endreç personal (sabó, tovallola...), roba variada (sobretot d'estiu, però també alguna roba d'abric per si de cas), medicament si teniu malalties cròniques o al·lèrgies...) i sobretot moltes ganes de fer amics, cantar i ballar, i passar-ho molt bé.
A més, us recordem que la convocatòria és aquest diumenge 21 de juny de 2015 a les 19:30 h a l'ermita de sant Vicent Ferrer d'Agullent.
Us esperem a tots i a totes. Folksona ja respira!