dissabte, 16 de maig del 2020

Folksona 2020, cancel·lat

Estimades amigues i estimats amics:
En primer lloc esperem que vosaltres i els vostres estigueu bé de salut i que aquest malson que estem vivint dure el menys possible.
Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que, degut a la situació actual de crisi sanitària per la pandèmia mundial pel coronavirus COVID 19 i amb molt de pesar per part nostra, Folksona 2020, que anàvem a celebrar del 12 al 18 de juliol pròxim, queda suspés.
Reunits els membres de l’Associació Pont Folk hem estat analitzant totes les possibilitats per poder-lo celebrar i hem vist que no existeixen, encara, protocols de funcionament per a aquestes activitats. Hem parlat amb els responsables de l’Ermita de Sant Vicent d'Agullent i a hores d’ara no han rebut, per part de la seua direcció, instruccions referents al propi funcionament al moment en què es vaja tornant a la denominada “nova normalitat”.
Per altra banda sabeu que les classes estan suspeses i que a les bandes de música encara no saben què s’haurà de fer per poder assajar tots junts.
La decisió no ha estat gens fàcil de prendre, però vos assegurem que ha estat molt meditada ja que hem analitzat totes les variables i no hem trobat cap garantia de seguretat per al vostres fills i filles ni per a nosaltres davant aquesta situació.
Anem a seguir l’evolució dia a dia i treballant perquè quan es donen les condicions favorables puguem retrobar-nos altra volta. Una idea que va sorgir a la reunió seria ajuntar-nos un cap de setmana de convivència, per tal de no perdre el contacte tant alumnes com professors i organització, però repetim, sempre que la situació siga favorable.
Vos agraïm la confiança que sempre ens heu mostrat en portar als vostres fills i filles al Folksona i la vostra comprensió per aquesta decisió.
Des de l’Associació Pont Folk només ens queda enviar-vos molta força i ànims per poder passar aquesta situació amb la certesa que cada dia que passa és un dia que ens acosta al moment de poder retrobar-nos tots.

Folksona 2020 - Associació Pont Folk